Cooloo Sustainable Furniture

Ricco Fiorito, Comercieel director van Cooloo Sustainable Furniture, neemt je mee tijdens een inspirerende sessie. In deze sessie bespreekt hij de duurzame toekomst van horeca meubilair en inrichting. Aan bod komt het hergebruik, refurbishment en lease mogelijkheden. Horecaondernemers ontzorgen en flexibel inzetten van meubels en inrichting, is iets waar Cooloo Furniture voor wil zorgen.


Cooloo ontwikkelt technologieën en produceert duurzame, esthetische en ecologische oplossingen en producten. Oplossingen die flexibel toepasbaar zijn en hoogwaardige designproducten creëren, die geschikt zijn om lang mee te gaan in de circulaire economie. De veertig jarige ervaring in de meubelindustrie heeft Cooloo laten zien hoe inefficiënt en vervuilend de huidige meubel, stoffeer en productie industrie is. Deze ervaring, gecombineerd met ons innovatieve en out-of-the-box denken, heeft geresulteerd in baanbrekende, disruptieve concepten die klaar zijn voor de transitie naar een duurzame wereld. Daarbij geloven zij dat hoogwaardige en duurzame repair en refurbishment leiden tot Endless Life producten.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!