Horecava | 11 - 14 januari 2021

Vergroot de gastvrijheid in de zorgsector

Het Care & Cure symposium vindt plaats op dinsdag 14 januari 2020 en is hét voedings- en gastvrijheid congres waar we samen het jaar aftrappen. Geïnspireerd raken in een omgeving die eten, drinken en gastvrijheid ademt en waar inspiratie van binnen- en buiten de branche gehaald kan worden. Waar je naartoe komt om inspiratie op te doen maar ook te delen, waar connecten centraal staat.

Voor wie? Dit symposium is uitsluitend voor beslissers binnen voeding, zorg en concepten, facilitair managers (locatie & organisatie) en hoofden voeding en verantwoordelijken gastvrijheid.

 

Dit symposium is uitverkocht.

Programma Care & Cure symposium

09:30 – 10:00 uur: Ontvangst op de Horecava (RAI Amsterdam)
10:00 – 10:15 uur: Welkom door Luuk Scholte (Group Food Director Horecava) en Ronald Lekkerkerker (Strategisch consultant en expert in conceptontwikkeling in de wereld van zorg).
10:15 – 11:15 uur: KEYNOTE Gerard van Grinsven 'Gastvrijheid levert geld op!' 
11:15 – 12:00 uur: Care & Cure Carrousel dynamische talks met thema's als voeding, persoonlijke benadering, personeel, training en inrichting/architectuur (met o.a. Okeedo, Smaak van het Huis en Gerben van der Molen).
12:00 - 13:00 uur: Terugblik op de Care & Cure Carrousel met Ronald en Gerard en start van de Lunch, Learn & Listen sessies.
13:00 uur: Trendtour over de Horecava.

Care & Cure carrousel

Inspiratie en kennisdeling staan centraal. Na een bruisende en inspirerende presentatie van Gerard van Grinsven passeren een aantal korte cases de revue. Gericht op wat jij morgen anders kunt doen en wat het oplevert. De thema's van de Care & Cure Carrousel lopen uiteen van voeding, persoonlijke benadering, personeel, training en inrichting / architectuur (met o.a. Okeedo, Albron, Smaak van het Huis en Gerben van der Molen).

Gerard van Grinsven 'Gastvrijheid levert geld op!'

Na meer dan 25 jaar ervaring in de hotel industrie maakte Gerard van Grinsven de overstap van de hotel business naar de zorgsector. Hij verrijkte het Henry Ford West Bloomfield Hospital en tal van American Cancer Treatment Centers met een unieke expertise in customer excellence. Deze internationale spreker en inspirator komt zijn visie delen op synergie tussen de hotellerie en zorg.

Voeding
Duurzaamheid
Ondernemerschap 
Gastvrijheid

Gerard van Grinsven is drie keer beloond met de prestigieuze Malcolm Baldrige National Quality Award, twee keer vanwege zijn succes bij Ritz Carlton en één keer voor het Henry Ford Health System.

Lunch, Learn & Listen

Waar lunchen en leren en luisteren samenkomen. Lekker eten en leren over thema’s die voor jou actueel zijn. De sessies geven jou om jouw vragen te stellen over thema’s als personeelsverloop, gepersonaliseerde voeding, concepting, inrichting en architectuur.