Bijeenkomst voor leden van FSIN: FSIN Brunchcongres

Het FSIN houdt op dinsdag 10 januari 2023 weer het FSIN Brunchcongres. Tijdens Horecava in de RAI in Amsterdam trappen we hiermee het jubileumjaar van het FSIN af.


In ons jubileumjaar 2023 kijken we al twintig jaar naar de consument, de foodsector en de samenleving en duiden we actuele veranderingen. We blijven nadrukkelijk kijken naar de vraag achter de vraag. Waarom gedragen consumenten zich zoals ze zich gedragen en waarom zijn bepaalde cases succesvol? Op het FSIN Brunchcongres met als thema ‘Beyond’ verkennen we de antwoorden op deze vragen met behulp van inspirerende en informatieve sprekers. De sprekers van de dag worden binnenkort bekendgemaakt.

De ontvangst is vanaf 9.00 uur en het programma sluit wederom af met de FSIN Foodcourt waar leden van het FSIN strijden om de FSIN Foodcourt Award 2023. Rond 13.45 uur eindigt de foodcourt en hebben deelnemers van het congres gratis toegang tot de Horecava.

Genodigden FSIN Brunchcongres

Het FSIN Brunchcongres is bestemd voor leden en relaties van het kennisinstituut. Ieder lid kan met maximaal vijf personen deelnemen aan het congres. Voor iedere deelnemer dient apart een aanmeldformulier te worden ingevuld.

FSIN Foodcourt 2023

Vast onderdeel van het FSIN Brunchcongres is de FSIN Foodcourt. Een gezamenlijke lunch waarmee het congres afgesloten wordt. De FSIN Foodcourt wordt verzorgd door diverse FSIN-leden die innovatieve producten presenteren waar ze trots op zijn. Bezoekers van het congres stemmen op hun favoriete gerecht/product en bepalen zo wie de winnaar wordt van de FSIN Foodcourt Award 2023.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!