Bekendmaking winnaar Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023

In opdracht van de horecasector organiseert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca elk jaar, waarbij iedereen een of meerdere van de ruim 12.000 erkende horecaleerbedrijven kan nomineren als beste leerbedrijf. De wedstrijd bestaat uit verschillende rondes waarna uiteindelijk wordt bepaald welk leerbedrijf wordt uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Horeca tijdens Horecava!


Met de wedstrijd wil SVH goed werkgeverschap aanmoedigen en een bijdrage leveren aan de best mogelijke praktijkopleiding voor leerlingen en nieuwe horecamedewerkers. De wedstrijd draagt bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen binnen leerbedrijven. Dit is goed voor de individuele leerbedrijven en de sector als geheel.

In de strijd om de titel wordt gekeken naar zaken als: besteedt een leerbedrijf voldoende tijd en aandacht aan studenten en biedt het een veilige leeromgeving, met voldoende balans tussen werk en leren?

Benieuwd naar het wedstrijdverloop? Lees meer over de wedstrijd via Beste Leerbedrijf Horeca.

Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca

Donderdag 1 december maakte SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekend welke leerbedrijven in de Top 3 van de wedstrijd staan. Dit zijn in willekeurige volgorde:

  • De Hof uit Renswoude
  • De Werf uit Veere
  • ’t Voorhuys uit Emmeloord.

Meer informatie over de Top 3 lees je hier.

Om welke prijs wordt er gestreden?

De bekendmaking van de winnaar Beste Leerbedrijf Horeca is jaarlijks op de Horecava.
De Top 3 maakt kans op de volgende prijzen:

1ste prijs

1. Een award!

2. Een muurschildje met de titel

3. Een dag meelopen met een SVH Meester naar keuze inclusief heerlijk verzorgde lunch

4. Jaarabonnement op SVH Horecatalent, het grootste e-learingplatform voor de horeca

2e prijs

1. Een muurschildje voor de nr. 2

2. Jaarabonnement op SVH Horecatalent, het grootste e-learingplatform voor de horeca

3e prijs

Een muurschildje voor de nr. 3


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!