Profiteer van online promotiemogelijkheden

Naast een beursstand zijn er diverse andere promotionele mogelijkheden tijdens Horecava om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Wij bieden diverse campagne mogelijkheden in de vorm van online media solutions, zoals een advertorial of social post, maar ook offline promotiemogelijkheden. Hieronder vind je de diverse online media solutions. Benieuwd naar de offline mogelijkheden? Deze vind je op de pagina offline media solutions. Onze sales consultants denken graag met je mee voor een voorstel op maat.

Advertorial of banner in de Horecava nieuwsbrief

De Horecava nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden aan 105.000 abonnees. Dit is hét medium om met jouw doelgroep in contact te komen.

Tarief banner: € 315,-

Tarief advertorial: € 550,-

Eerst meer weten over de lezers van de Horecava nieuwsbrief en welke thema’s we behandelen? Dat lees je hier.

Horecava nieuwsbrief
Social post | Media Solutions Horecava

Post op de Horecava social kanalen

Horecava heeft een groot en actief bereik op social media. Wij geven onze online exposanten de kans om gebruik te maken van dit bereik en in contact te komen met de doelgroep.

Tarief: € 450,-

Eerst meer weten over de cijfers en het bereik van de Horecava social kanalen? Dat lees je hier.

Een featured article op Horecava.nl

Schrijf een artikel over jouw merk, jouw product of iets anders dat je graag bij de doelgroep onder de aandacht wil brengen. Wij plaatsen dit op horecava.nl. Het artikel wordt geredigeerd, we voegen de juiste thematags toe en zorgen er voor dat de SEO dik in orde is. Dit artikel nemen we mee in de nieuwsbrief met een ‘Lees dit ook’ link.

Tarief: € 495,-

Featured article | Media Solutions Horecava
Banner | Media Solutions Horecava

Banners en ads

Versterk je boodschap met banners en advertenties. Op horecava.nl zijn hier diverse mogelijkheden voor:

Banner op de website (10.000 views): € 300,-

Sitelink advertentie: € 250,-

Inline advertentie in een populair nieuwsbrief: € 325,-

Jouw logo op Horecava.nl

Extra aandacht en meer mensen op de stand krijg je met een logovermelding. Er kan gekozen worden tussen twee posities om jouw merk onder de aandacht te brengen;

  • Logo vermelding boven de deelnemerslijst
    periode: oktober – januari
    Link naar jouw eigen website of een specifieke pagina
  • Logovermelding segmentpagina
    periode: het hele jaar
    Link naar jouw eigen website of een specifieke pagina

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de logo’s op beide plaatsen onder de aandacht te brengen. De prijs is per plaatsing.

Tarief: € 350,-

Logovermelding | Media Solutions Horecava
Whitepaper | Media Solutions Horecava

Whitepaper

Thought leadership en leads die echt in jouw product geïnteresseerd zijn creeer je met een goede whitepaper die jouw target groep kan downloaden op Horecava.nl.

De whitepaper wordt gedeeld via onze website en nieuwsbrief. Meer aandacht kan natuurlijk gegenereerd worden met een social post of een banner.

Tarief: € 495,-

Meer informatie online media solutions en contact

Heb je vragen over je deelname aan Horecava of bepaalde online media solutions? Neem dan contact op met onze Sales Consultants. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Noortje Slootweg Sales Consultant
Andy van Zuidam Sales Consultant
Jeroen Dam Sales Executive


De informatie en prijzen genoemd op deze website zijn een indicatie waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Prijzen kunnen veranderen onder invloed van de tijd van het jaar, of de combinatie waarin producten worden afgenomen. Voor een sluitende offerte neemt u contact op met één van onze sales consultants.  Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!