Vernieuwde, duurzame reinigingsdoek van Tork helpt horeca


COVID-19 heeft het werk van horecaondernemers grondig door elkaar geschud. Restaurants, cafés en hotels moeten zich continu aanpassen. Hiernaast wordt door de snelle ontwikkeling van de publieke opinie en wijzigingen in de wetgeving, duurzaamheid een bepalende factor voor bedrijven. Om restaurantmedewerkers een duurzame optie te bieden bij het verbeteren van keukenhygiëne en efficiënter schoonmaken, breidt Tork haar assortiment reinigingsdoeken uit met de nieuwe Tork Biobased Heavy-Duty Reinigingsdoek en is de Tork Kitchen Cleaning Reinigingsdoek vernieuwd. 

Een drukke keuken schoonhouden wordt heel eenvoudig met de vernieuwende, multifunctionele reinigingsdoeken. Met een dik, zeer absorberend design worden hardnekkig gemorste vloeistoffen en vetten snel opgewist. Bovendien zijn ze hittebestendig en blijven ze sterk, zelfs als ze nat zijn.

Duurzaam
Omdat deze reinigingsdoeken zijn gemaakt van 99% biobased* vezels en worden geleverd in verpakkingen van gerecyclede materialen, kunnen bedrijven hun  invloed op het milieu verkleinen. Bovendien wordt dankzij de vel-voor-vel-dosering de hoeveelheid afval verminderd.

Geliefd bij chef-koks
De multifunctionele Tork Kitchen Cleaning reinigingsdoeken zijn geliefd bij chef-koks. Zo werkt Kees Visser, winnaar van de nationale finale Bocuse d’Or Nederland 2021, graag met deze doeken om de hygiënenorm te waarborgen. Dit zowel binnen de keuken als op de restaurantvloer. Ook topchef Jo Nelissen van Horeca Vlaanderen gebruikt deze reinigingsdoeken maar al te graag. “Vijftig procent van je tijd ben je toch wel bezig met hygiëne. Tork is een hele goede partner van ons, omdat het kwalitatief het topsegment is. De hygiënische producten van Tork maken het werk veel eenvoudiger en makkelijker in de keuken”, aldus Jo Nelissen.

*Gecertificeerd 99% biobased product, TUV Austria OK Biobased programma

Deel dit bericht
Bekijk meer Drankenbeurs NABLAB 1 jaar uitgesteld
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!