Surpriseat geeft korting

Surpriseat stond afgelopen editie bij ons op het Start-upLAB en was een van de genomineerden voor de Horecava Innovation Award 2020. Bij Surpriseat is de business het automatisch genereren van een verrassingsdiner bij een van de deelnemende restaurants, welke wordt gematcht aan de gast op basis van zijn/haar profiel. 


Surpriseat heeft om de horecaondernemer te ondersteunen en ze een hart onder de riem te steken korting bij aankoop van een verrassingsdiner.

De actie gaat als volgt:

‘SurpriSeat geeft korting weg van eigen marge, om gasten een voordelig verrassingsdiner te laten boeken. Alle diners die worden geboekt worden verdeeld over de verschillende deelnemende restaurants. Zo proberen we alvast een ‘zekerheidje’ te creëren voor de horeca die nu verplicht gesloten is en straks hard moet opbouwen om deze klap te kunnen verwerken.’

‘Daarnaast proberen wij zo ook onze start-up te laten bestaan en in de toekomst nog veel meer beleving aan de gast in de horeca te kunnen bieden.’

Boek hier je verrassingsdiner!


Deel dit bericht
Bekijk meer Craftbrouwerij Jopen pakt vier awards
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!