Het Start-upLAB is dé plek waar je nieuwe initiatieven vindt. We praten regelmatig met StartUps, zoals nu met Ralph de Groot van Restoranto.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 19 augustus 2019
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Ik ben Theo Wichers uit Amsterdam en eigenaar van EcoTapwater. Ik begon mijn carrière ooit als kelner en oberkelner in diverse restaurants en hotels in Nederland en daarbuiten.
Ik ben Marvin. Vierdejaarsstudent aan de Hogeschool Utrecht waar ik de opleiding Ondernemerschap & Retail Management volg. Ik zou mezelf kunnen omschrijven als ondernemer, levensgenieter en avonturier. Ik ben een druk type, kom serieus over, maar kan goed luisteren.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!