Primeur Coffee Stage met Sam Lasaroms

De eerste spreker van Coffee Stage: Hét nieuwe Koffie concept op de beurs is bekend.


Sam Lasaroms, koffieliefhebber & -blogger van koffietje.nl is op dit moment bezig met een koffiemarathon. Haar bevindingen deelt ze voor het eerst op Coffee Stage tijdens Horecava.

In 30 dagen bezoekt ze 100 koffiebars door heel Nederland. Naast koffiedrinken heeft ze ook interviews met inspirerende barista’s en koffiebar ondernemers, werkt ze een aantal keer mee in een koffiebar, cuppt en nog veel meer.

Coffee Stage

Coffee Stage is het podium in hal 11 waar we echte koffiekennis en inspiratie delen. De afgelopen jaren zoveel bedacht, ontwikkeld en ontstaan op gebied van koffie en koffiebereiding, wij laten deze ontwikkelen zien, proeven en beleven! Diverse professionals delen hun kennis en ervaringen. Boeiende keynote sprekers met inspirerende achtergronden en verhalen. Maar ook pioniers, uitvinders, ontwikkelaars met hun (prille) ideeën.

Nieuwsgierig naar dit koffie concept met een rauw randje? Vanaf 14 oktober gaat de registratie voor Horecava open!


Deel dit bericht
Bekijk meer Jasper Sturtewagen van Pure Baby Foods
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!