Perfecte koffie kunnen serveren is belangrijk in een land waar gemiddeld 260 liter koffie per persoon wordt gedronken.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 22 mei 2020
Met de Koffie Academie van Smit & Dorlas stoom jij nu je personeel klaar voor het moment dat de horeca weer open gaat. Hun barista laat in 12 korte video’s zien op welke manier je de beste koffie zet, het mooiste melkschuim, de perfecte espresso en de juiste extractie. Het komt allemaal aan bod.
Nu is de tijd om jouw en die van je collega’s koffie skills te verbeteren, ga direct aan de slag.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
De horeca heeft het zwaar, dat weet iedereen. Daarom springen verschillende bedrijven van buiten de horeca in met mooie initiatieven. Zo ook Yellowtail (management consulting bureau), zij besteden 50% van de kosten die ze normaal maken voor bijvoorbeeld zakelijke lunches nu aan hun favorieten horecazaken.
De horeca heeft het zwaar, dat weet iedereen. Daarom springen verschillende bedrijven van buiten de horeca in met mooie initiatieven. Zo ook Yellowtail (management consulting bureau), zij besteden 50% van de kosten die ze normaal maken voor bijvoorbeeld zakelijke lunches nu aan hun favorieten horecazaken.
De horeca heeft het zwaar, dat weet iedereen. Daarom springen verschillende bedrijven van buiten de horeca in met mooie initiatieven. Zo ook Yellowtail (management consulting bureau), zij besteden 50% van de kosten die ze normaal maken voor bijvoorbeeld zakelijke lunches nu aan hun favorieten horecazaken.
De horeca heeft het zwaar, dat weet iedereen. Daarom springen verschillende bedrijven van buiten de horeca in met mooie initiatieven. Zo ook Yellowtail (management consulting bureau), zij besteden 50% van de kosten die ze normaal maken voor bijvoorbeeld zakelijke lunches nu aan hun favorieten horecazaken.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!