Initiatieven van Brandit voor de horeca

BRANDIT is een app die je gratis kan downloaden in de stores genaamd BRANDIT. Met BRANDIT maak je foto’s en video’s en voorzie je deze direct met je logo of merkfilter en deel je deze vanuit de app direct naar alle social media kanalen. Je logo hebt je altijd bij de hand door het unieke keyboard en zelfs je personeel en je klanten kunnen je logo gebruiken. Super makkelijk!


“Social media is zeker nu het meest gebruikte platform. Maak jezelf zichtbaar. Wij helpen je daar heel eenvoudig bij.”

Initiatief 1

In de app is nu het logo van HELP DE HORECA beschikbaar voor iedereen die de app downloadt. Deze kan gebruikt worden voor social media.

Initiatief 2

Normaal gesproken verkoopt BRANDIT abonnementen om je logo of filter in het keyboard van de app te krijgen (€319,35 jaarfacturatie – €19,95 per mnd en éénmalig instel).

Echter omdat zij als organisatie ook de ondernemers willen steunen in deze moeilijke tijd bieden ze het product nu tijdelijk GRATIS aan!

Hoe kunnen ondernemers hier gebruik van maken?

  • Ondernemers kunnen zelf hun logo uploaden op https://brandit.app/upload en bij het afrekenen als kortingscode invullen: horeca
    OF
  • Ondernemers kunnen hun logo naar bas@brandit.app en hij zorg dat deze in de app komt.

Deel dit bericht
Bekijk meer #BOXVOORBROUWERS: Bier voor de échte bierliefhebber
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!