Gratis e-learning voor alle bezorghelden van Nederland!

Mede door de huidige corona situatie is het bestellen en bezorgen van producten aan huis enorm gegroeid. Wij van de Gastvrijheidscoach zien dit in alle branches gebeuren. Bij onze horeca klanten, maar ook bij alle andere dienstverlenende bedrijven en producenten. Met dit in gedachten hebben wij speciaal voor jullie bezorghelden een (gratis) e-learning “Gastvrije Delivery” gemaakt.


Wat is gastvrije bezorging?

Alsjeblieft! Voor alle bezorghelden hebben we een leuke e-learning gemaakt over delivery. Geen addertjes onder het gras, maar gewoon gratis te volgen;

Klik op onderstaande banner:

E-learning delivery gastvrijheidscoach banner

Met deze e-learning zijn jullie bezorghelden binnen no-time weer op de hoogte van de huidige trends in bezorging, hoe je het best kan communiceren met klanten, en hoe je met zijn allen een gastvrijer bedrijf kan worden. De e-learning is gratis en online te volgen. Bij het geheel doorlopen van de e-learning ontvangen de deelnemers een certificaat. De e-learning is geschikt voor zowel zakelijke als particuliere bezorgers.

Verhoog de gastvrijheidsbeleving tijdens het bezorgen!

De indruk die de bezorghelden achterlaten is  erg belangrijk voor de totaalbeleving van jullie klant.

Tips waarmee jij met jouw team je onderscheidt met een gastvrije delivery

  • Personaliseer je e-mail of telefoontje door middel van enige basisinformatie over het product en biedt ongevraagd hulp aan.
  • Verstrek nuttige informatie over hoe uw klant/gast zich kan voorbereiden op de levering.
  • Blijf contact houden en zorg voor een opvolging. Dit is belangrijk voor een gastvrije klantenservice.
  • Geef klanten de flexibiliteit wanneer ze willen ontvangen.

gastvrijheidscoach vrolijke bezorger

We moeten met zijn allen accepteren dat de consument in grotere mate dingen zullen laten bezorgen, maar deels ook omdat mensen gemerkt hebben dit juist fijner te vinden. In het geval van luxere restaurants is bijvoorbeeld gebleken dat dit iets is wat eerst niet gemist werd, maar nu niet gemist kan worden. Tijden veranderen en daarmee de wensen van de consument ook!

Het succes van de ervaring van een consument is slechts zo goed als de ervaring van de service. Als al jullie medewerkers gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan, zullen de klanten meer van jullie bedrijf gaan houden. Wij geven jullie graag alle tips, trucs en leuke weetjes mee die jullie kunnen inzetten om je gast te laten genieten van jouw bezorging.

Tot slot willen wij met ons team van de Gastvrijheidscoach alle ondernemers, managers, medewerkers en mensen die geraakt worden door de steeds veranderende maatregelen zeggen, houd vol!

Ondanks de situatie willen we iedereen vragen samen met ons gastvrijheid te verspreiden! Ieder mens heeft behoefte aan een beetje liefde en aandacht. Jullie bezorghelden kunnen dit kleine beetje liefde en aandacht brengen tot aan de deur!

Met veel liefs en sterkte namens ons gehele team,

Patrick Treichl

Directeur
De Gastvrijheidscoach
patrick@gastvrijheidscoach.nl

Logo gastvrijheidscoach, https://www.gastvrijheidscoach.nl

https://www.gastvrijheidscoach.nl 


Deel dit bericht
Bekijk meer Tork introduceert nieuw antimicrobieel schuim en handzeep
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!