Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Zwanenberg Food Group BV


Met 1.800 medewerkers en een omzet van 540 miljoen euro behoort Zwanenberg tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Australië. In maart 2020 fuseerden wij met Struik Foods Europe.

Wij leveren onze producten aan retail en groothandel onder diverse succesvolle (internationale) merknamen. Naast onze succesvolle eigen merken produceren we ook voor een groot aantal private labels; niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor de internationale markt. Tegenwoordig exporteren we onze producten naar meer dan honderd landen wereldwijd.

Bedrijfscultuur
De bedrijfscultuur van Zwanenberg wordt gekenmerkt door ondernemerschap. Dat wil zeggen: geen uitdaging uit de weg gaan, kostenbewust zijn en bovenal verantwoordelijkheid durven dragen. Er heerst een prettige, open werksfeer en we werken zeer doel- en resultaatgericht. Bovenal zijn we trots op onze producten en dat dragen we graag uit.

Innovatie
Medewerkers van Zwanenberg zijn vakmensen op hun eigen gebied. Daarom zijn zij in staat om zowel individueel als met collega’s continu te zoeken naar verbeteringen. We investeren in training en ontwikkeling. Bovendien staan we altijd open voor nieuwe ideeën of werkwijzen. Er heerst een sterk teamgevoel om de schouders eronder te zetten en de organisatie keer op keer op een hoger niveau te krijgen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Zwanenberg Food Group BV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!