Zumex Nederland


Zumex is marktleider op het gebied van automatische sinaasappelpersen en het biedt een volledig assortiment aan producten voor het persen van verse groenten en fruit. Met Zumex geniet u altijd en overal van versgeperst sinaasappelsap, 100% natuurlijk én vers bereid.

De ultieme versbeleving voor een betaalbare prijs én een uitstekend rendement!

Zumex Nederland voorziet een groot aantal klanten van sinaasappel persmachines in verschillende sectoren. Wij zijn trots op het feit dat 95% van de Nederlandse retailers door ons verzien wordt van versgeperst sinaasappelsap. Bovendien leveren wij aan grote internationale cateraars zoals Sodexo, Albron en ISS Catering. Onze klanten in de horeca bestaan uit vele hotels, restaurants, cafes en lunchrooms door heel Nederland. Hieronder vallen ook enkele horeca-ketens als Van der Valk Hotels, Accor Hotels en Landal Greenparks.

Contactinformatie
info@juiceconcepts.nl
https://zumex-nederland.nl/


Neem contact op met Zumex Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!