Horecava schuift door naar het voorjaar

Zumex Nederland


Zumex is marktleider op het gebied van automatische sinaasappelpersen en het biedt een volledig assortiment aan producten voor het persen van verse groenten en fruit. Met Zumex geniet u altijd en overal van versgeperst sinaasappelsap, 100% natuurlijk én vers bereid.

De ultieme versbeleving voor een betaalbare prijs én een uitstekend rendement!

Zumex Nederland voorziet een groot aantal klanten van sinaasappel persmachines in verschillende sectoren. Wij zijn trots op het feit dat 95% van de Nederlandse retailers door ons verzien wordt van versgeperst sinaasappelsap. Bovendien leveren wij aan grote internationale cateraars zoals Sodexo, Albron en ISS Catering. Onze klanten in de horeca bestaan uit vele hotels, restaurants, cafes en lunchrooms door heel Nederland. Hieronder vallen ook enkele horeca-ketens als Van der Valk Hotels, Accor Hotels en Landal Greenparks.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Zumex Nederland

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!