Zoet Moment B.V.


Zoet Moment is een leverancier met productie van zoetwaren en patisserie. Onze producten zijn te verkrijgen en leverbaar via de bekende nationale horeca-, relatiegeschenken- en retail groothandels onder ons zelfstandig Zoet Moment label. Daarnaast bieden wij alle mogelijkheden tot het flexibel leveren van uw private label.

Zoet Moment streeft altijd naar nieuwe producten, trends en originaliteit. Zo streven we naar een totaalconcept voor het complete koffie en thee moment! Dat zijn de ingrediënten waarmee Zoet Moment zich op de markt weet te onderscheiden

Onze filosofie is heel eenvoudig: wij willen kwaliteit. En dat is wat Zoet Moment u biedt: een breed, diep en exclusief assortiment kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Bij Zoet Moment staat specifiek het belang van de klant voorop! Een persoonlijke benadering en contact met een groot gevoel voor service, daar gaan wij voor!

Contactinformatie
info@zoetmoment.nl
http://www.zoetmoment.nl


Neem contact op met Zoet Moment B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!