Horecava schuift door naar het voorjaar

Zingerlemetal S.p.A.


MASTERTENT
Tafel- en bankensets

Handig, duurzaam, veelzijdig en elegant.

Wanneer feesten langer duren, zijn hoge kwaliteit en stabiliteit van uw producten vereist. De tafel- en bankensets van MASTERTENT zijn bestand tegen overvolle evenementen zonder problemen. Ze voldoen niet alleen aan de standaard vereisten voor tafels en banken op het gebied van stabiliteit en functionaliteit, maar voldoen zelfs aan de hoge eisen van het Oktoberfest in München. Daarom vertrouwen de verhuurders van het Oktoberfest al jaren op MASTERTENT. Naast onze op maat gemaakte producten, vertrouwen de organisatoren op ons standaardmodel met of zonder rugleuning en meer beenruimte .


Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!