Horecava schuift door naar het voorjaar

Zilch Pro


De kracht van natuurlijk schoonmaken met goede actieve bacteriën

Zilch pro© is een nieuw innovatief concept op het gebied van reinigen. Het onderscheid zich op alle vlakken van reguliere schoonmaakmiddelen. Het reinigt effectiever, verdrijft slechte bacteriën dus nare geuren en het maakt woon/werkomgeving gezonder. Zilch pro© reinigt waar chemische producten geen effect meer hebben. Zilch is een natuurpoduct. Goed voor mens, dier en milieu.

Schoon en schoner

Zilch pro© reinigt in twee stappen. Eerst reinigen zo’n vijfduizend verschillende enzymen het oppervlak waarna geactiveerde bacteriën langdurig vervuiling te lijf gaan. Deze niet-pathogene, dus goede en onschadelijke bacteriën, breken vuil af, nemen het op, delen zich en vormen zo een actieve biofilm waardoor reinigen steeds makkelijk en efficenter wordt.

Gezonder en effectiever

Zilch pro© bevat een overvloed aan actieve goede bacteriën die de overlevingsmogelijkheid van slechte bacteriën langdurig wegneemt. Dit natuurlijke mechanisme is onmogelijk met chemische schoonmaakmiddelen tot stand te brengen. Zilch pro© kan hierdoor veel van de huidige hardnekkige reinigingsproblemen oplossen. Zilch pro© is hét reinigingsconcept van de toekomst!

100% schoon en 0% milieubelastend


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Zilch Pro

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!