Zarpar Food


Zarpar Food werd opgericht in 2016 met als doel het produceren en leveren van premium saffraan en luxe en gezonde voedingsproducten gemaakt met saffraan en deze over de hele wereld te exporteren.

Zarpar food is een dochteronderneming van Shahab Energy Sobh Company, dat in 2006 is opgericht op het gebied van de productie van voedingsmiddelen, en zijn fabrieken heeft uitgerust met moderne Europese productiemachines en technologie, gericht op de productie van hoogwaardige en gezonde producten.

Laboratorium voor kwaliteitscontrole van deze fabrieken zijn uitgerust met de meest geavanceerde laboratoriumapparatuur.

Met twee productiefabrieken en 6 merken op het gebied van productie en verpakking van saffraan, saffraanspray, cornflakes, muesli, verschillende soorten meel en verwerkte granen, graanreep, gecoate pinda, thee, koffie, rusk poeder en bruine rijst

Contactinformatie
info@zarparfood.com
http://zarparfood.com/?lang=nl


Neem contact op met Zarpar Food

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!