Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Zandbergen World’s finest meat


Zandbergen World’s Finest Meat, met hoofdkantoor in Zoeterwoude, is een toonaangevende onderneming in de internationale toeleveringsketen van eiwitten. Wij kopen gekoeld en bevroren vlees in uit de Verenigde Staten, Argentinië, Brazilië, Uruguay, Paraguay, Chili, Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland. Uit deze landen importeren we rund-, lams- en varkensvlees en gevogelte dat we leveren aan klanten in de gehele Europese Unie, Zwitserland, Noorwegen en de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast bieden we sinds 2018 alternatieve eiwitoplossingen.

Binnen elk van deze productgroepen hebben wij een breed assortiment dat aansluit op de behoeften van een grote verscheidenheid aan klanten. Naast de producten die we importeren, produceren wij ook geportioneerde steaks en hamburgers en een breed assortiment aan voorgesneden producten.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Zandbergen World’s finest meat

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!