Zandbergen World’s finest meat


Zandbergen World’s Finest Meat, met hoofdkantoor in Zoeterwoude, is een toonaangevende onderneming in de internationale toeleveringsketen van eiwitten. Wij kopen gekoeld en bevroren vlees in uit de Verenigde Staten, Argentinië, Brazilië, Uruguay, Paraguay, Chili, Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland. Uit deze landen importeren we rund-, lams- en varkensvlees en gevogelte dat we leveren aan klanten in de gehele Europese Unie, Zwitserland, Noorwegen en de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast bieden we sinds 2018 alternatieve eiwitoplossingen.

Binnen elk van deze productgroepen hebben wij een breed assortiment dat aansluit op de behoeften van een grote verscheidenheid aan klanten. Naast de producten die we importeren, produceren wij ook geportioneerde steaks en hamburgers en een breed assortiment aan voorgesneden producten.

Contactinformatie
robin@zandbergen.com
http://www.zandbergen.com/


Neem contact op met Zandbergen World’s finest meat

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!