Ypex Eurosales B.V.


YPEX EUROSALES B.V.

Het bedrijf achter wisselautomaten.nl, bestaat 20 jaar en staat voor service, topkwaliteit en scherpe prijzen. Wij zijn de importeur van Europese marktleiders in wisselautomaten. De grote volumes en de slanke organisatie maken dat we de automaten tegen de juiste prijs in de markt kunnen zetten. Maar nog belangrijker, met een fantastische service! Ons eigen, betrokken, flexibele en landelijk opererend serviceteam staat altijd voor u klaar. Bij ons houdt het niet op na de verkoop.

UITERAARD BENT U VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM, WAAR U HET GEHELE PROGRAMMA KUNT UITPROBEREN.

Een YPEX wisselautomaat voor consumptiemunten Een wisselautomaat wisselt brief- en muntgeld om in biljetten en/of munten. Klanten hebben zo altijd gepast geld op zak, om dit vervolgens bij u weer uit te geven. Potentiële klanten zonder gepast geld blijven potentiële klanten. Met een automaat om te wisselen ondervangt u dit. Het werkt dus omzetverhogend. Ook worden onze wisselautomaten vaak ingezet voor horecamunten of als betaalsysteem voor verenigingen voor de verkoop van consumptiemunten. De automaten voor consumptiemunten werken dan als een kassamedewerker. Alleen zonder salaris, foutloos en fraudebestendig, voorzien van omzetstatistiek en met vals gelddetectie. Een wisselautomaat voor horecamunten betekent een forse besparing op operationele kosten. Dit geldt ook voor onze WorldKey, het systeem voor cashless betalen.

Contactinformatie
info@wisselautomaten.nl
http://www.wisselautomaten.nl/


Neem contact op met Ypex Eurosales B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!