Yogi Tea


Wij staan voor meer dan ‘alleen biologisch’

Als klein en onafhankelijk bedrijf in de biologische sector zijn we deze weg lang geleden al ingeslagen en we zullen deze dag aan dag blijven volgen, oplettend en tastend. Alles, om ons hoogste doel te bereiken: onze klanten de beste en lekkerste thee te bieden. Dat vraagt om een scala aan ecologische, ethische en duurzame ingrediënten. Wij staan namelijk voor meer dan ‘alleen biologisch’: in alle facetten houden wij rekening met onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur.

Onze kruiden en specerijen – Bio? Logisch!

Voor veel van onze klanten is thee een van de mooiste bijzaken ter wereld. Voor ons is het de hoofdzaak dat dat zo blijft. Elke dag weer zorgen wij ervoor dat onze producten uiterst zorgvuldig en in harmonie met de natuur worden gemaakt. Wij zijn ervan overtuigd: dat kun je zelfs proeven.

Contactinformatie
info@yogitea.com
https://www.yogitea.com/nl/


Neem contact op met Yogi Tea

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!