Yogi Tea


Wij staan voor meer dan ‘alleen biologisch’

Als klein en onafhankelijk bedrijf in de biologische sector zijn we deze weg lang geleden al ingeslagen en we zullen deze dag aan dag blijven volgen, oplettend en tastend. Alles, om ons hoogste doel te bereiken: onze klanten de beste en lekkerste thee te bieden. Dat vraagt om een scala aan ecologische, ethische en duurzame ingrediënten. Wij staan namelijk voor meer dan ‘alleen biologisch’: in alle facetten houden wij rekening met onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur.

Onze kruiden en specerijen – Bio? Logisch!

Voor veel van onze klanten is thee een van de mooiste bijzaken ter wereld. Voor ons is het de hoofdzaak dat dat zo blijft. Elke dag weer zorgen wij ervoor dat onze producten uiterst zorgvuldig en in harmonie met de natuur worden gemaakt. Wij zijn ervan overtuigd: dat kun je zelfs proeven.


Neem contact op met Yogi Tea

Berichten van Yogi TeaNog geen berichten gepost door Yogi Tea

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht