Horecava schuift door naar het voorjaar

Yespers – Coparan Food Group B.V.


Mijn passie is om met onze lekkere producten te verbinden! Verbinden? Voor ons gaat verbinden gaat over én én. Ik noem dat Nieuwe Natuur. Én lekkere producten (voor jou) én duurzamer geproduceerd (voor onze planeet) én inclusiever gemaakt (voor de mensen in de voedselketen).

Hoe we dat doen? Vooral door op te pakken en aan te pakken, stap voor stap of, in ons geval, ingrediënt voor ingrediënt. Dat smaakt steeds beter!
We zijn natuurlijk erg trots op onze producten, daarmee willen we je overtuigen dat lekker en beter juist heel goed samengaan! Sinds we begonnen, eind 2015, met onze smoothiespreads hebben we langzaam ons assortiment uitgebreid. Naast onze smoothiespreads hebben we inmiddels ook granola in 4 smaken (2017), heerlijke crackers (2019), 2 notenspreads (2019) én een lekker snackje (2019) ontwikkeld. Als die heerlijke producten helpen jou aan iets bijzonders en ons bij het realiseren van onze missie: een duurzame en eerlijke voedselketen. Dat doen we ingrediënt voor ingrediënt. Daarmee zijn onze producten niet alleen onze trots, maar ook ons middel.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Yespers – Coparan Food Group B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!