Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Yespers – Coparan Food Group B.V.


Mijn passie is om met onze lekkere producten te verbinden! Verbinden? Voor ons gaat verbinden gaat over én én. Ik noem dat Nieuwe Natuur. Én lekkere producten (voor jou) én duurzamer geproduceerd (voor onze planeet) én inclusiever gemaakt (voor de mensen in de voedselketen).

Hoe we dat doen? Vooral door op te pakken en aan te pakken, stap voor stap of, in ons geval, ingrediënt voor ingrediënt. Dat smaakt steeds beter!
We zijn natuurlijk erg trots op onze producten, daarmee willen we je overtuigen dat lekker en beter juist heel goed samengaan! Sinds we begonnen, eind 2015, met onze smoothiespreads hebben we langzaam ons assortiment uitgebreid. Naast onze smoothiespreads hebben we inmiddels ook granola in 4 smaken (2017), heerlijke crackers (2019), 2 notenspreads (2019) én een lekker snackje (2019) ontwikkeld. Als die heerlijke producten helpen jou aan iets bijzonders en ons bij het realiseren van onze missie: een duurzame en eerlijke voedselketen. Dat doen we ingrediënt voor ingrediënt. Daarmee zijn onze producten niet alleen onze trots, maar ook ons middel.


Neem contact op met Yespers – Coparan Food Group B.V.

Berichten van Yespers – Coparan Food Group B.V.Nog geen berichten gepost door Yespers – Coparan Food Group B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht