Yellowstone Wizzflix


Yellowstone Wizzflix is opgericht door Job Hoefs en Renée Notermans. Job groeide op in een echte horecafamilie en heeft bij diverse horecabedrijven gewerkt in binnen- en buitenland. Tijdens zijn loopbaan in de horeca ontmoette hij mensen die plezier hadden in hun werk, maar ook mensen die lang struggelde in de horeca. Daardoor ontstond bij hem steeds meer de vraag waarom het zo lang moet duren voordat iemand alle facetten van de horeca begrijpt.

Wat nou als er één plek zou zijn waar we alle tips en tricks met elkaar deelden?

Renée groeide op in een bijzonder creatieve familie waar zij naast grafische vormgeving al op jonge leeftijd filmpjes leerde maken. Renée heeft jarenlange ervaring in de horeca en studeerde af in ICT. Ze ontwikkelde haar interesse in de menselijke kant van ICT, hoe motiveer je mensen en hoe zorg je voor snelle kennisoverdracht.
Het bundelen van hun krachten bleek een gouden combinatie. Zo maakte zij het eerste programma van Yellowstone. Het was een succes, een restaurant van Job’s ouders eindigde direct hoog in de Terras Top 100.

Inmiddels is Yellowstone dé partner van bedrijven voor het ontwikkelen van talent. Het is een snelgroeiend en innovatief bedrijf met een gedreven team, allen met een horecagrond. De unieke aanpak van persoonlijke videotrainingen, duidelijke animaties en leuke spelelementen maken het de beste keuze in de markt voor online leren speciaal gericht op de horeca

Contactinformatie
info@yellowstoneacademy.nl
https://www.yellowstoneacademy.nl/


Neem contact op met Yellowstone Wizzflix

Berichten van Yellowstone Wizzflix
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!