Yaxell Europe c/o Yaxell Danmark ApS


Over ons

Yaxell Japan is gevestigd in de stad Seki in de provincie Gifu, gelegen ten noorden van Nagoya op het bevestiland Honshu in het midden van Japan. Yaxell is sinds 1932 een vooraanstaande eersteklas fabrikant van superieure hoogwaardige keukenmessen die overal ter wereld door topchefs, professionele koks en foodies worden gebruikt.

Yaxell Europe ApS is de erkende exclusieve distributeur voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, Denemarken, Letland en Litouwen. Yaxell heeft in de loop der jaren diverse prijzen gewonnen als beste keukenmes in Duitsland, Zweden, Denmark en de Verenigde Staten.

Messen

Yaxell messen worden elk individueel ontwikkeld en ontworpen voor een diversiteit aan gebruiksdoelen en levensstijlen. Elk luxe mes is een prachtig handgemaakt en gebalanceerd product met de Japanse naam op het superieure roestvrij stalen lemmet geschreven en met de comfortabele vorm van het duurzame handvat in hars en linnen.


Neem contact op met Yaxell Europe c/o Yaxell Danmark ApS

Berichten van Yaxell Europe c/o Yaxell Danmark ApSNog geen berichten gepost door Yaxell Europe c/o Yaxell Danmark ApS

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht