Yaxell Europe c/o Yaxell Danmark ApS


Over ons

Yaxell Japan is gevestigd in de stad Seki in de provincie Gifu, gelegen ten noorden van Nagoya op het bevestiland Honshu in het midden van Japan. Yaxell is sinds 1932 een vooraanstaande eersteklas fabrikant van superieure hoogwaardige keukenmessen die overal ter wereld door topchefs, professionele koks en foodies worden gebruikt.

Yaxell Europe ApS is de erkende exclusieve distributeur voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, Denemarken, Letland en Litouwen. Yaxell heeft in de loop der jaren diverse prijzen gewonnen als beste keukenmes in Duitsland, Zweden, Denmark en de Verenigde Staten.

Messen

Yaxell messen worden elk individueel ontwikkeld en ontworpen voor een diversiteit aan gebruiksdoelen en levensstijlen. Elk luxe mes is een prachtig handgemaakt en gebalanceerd product met de Japanse naam op het superieure roestvrij stalen lemmet geschreven en met de comfortabele vorm van het duurzame handvat in hars en linnen.

Contactinformatie
yaxell@yaxell.dk
https://www.yaxell-knives.com/


Neem contact op met Yaxell Europe c/o Yaxell Danmark ApS

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!