Xenox Music & Media B.V.


Xenox Music & Media is een innovatief multimedia bedrijf, waar alles draait om muziek en beeld. Wij bieden doordachte muziek- en mediaoplossingen voor horeca, retail, hotels, sportcentra, fitness en wellness bedrijven. Met een enthousiast en professioneel team, waaronder onze muziek- en mediaspecialisten, zorgen we voor een actueel en verrassend aanbod in ieder gewenst genre. Al ruim 30 jaar gedreven om de juiste muziek en visuals op het juiste moment aan te bieden. Dit doen wij voor duizenden klanten en tientallen nationale en internationale organisaties en retailformules.

De perfecte klantbeleving

Muziek en beeld bepalen de sfeer, zowel op bewust als onbewust niveau. De juiste sfeer bepaalt of gasten (langer) blijven, meer besteden en graag terugkomen. Mensen willen voelen en ervaren. Of het nu gaat om café, een restaurant of een fitnesscentrum: de juiste muziek maakt de ervaring compleet. Op basis van merkwaarden en onze jarenlange expertise creëren wij een sfeer met muziek en beeld die de identiteit van iedere onderneming versterkt.

Online platform

Xenox verzamelt en beheert het allerbeste op gebied van muziek en beeld en maakt dit voor haar klanten eenvoudig toegankelijk via een online platform. Honderdduizenden muziektracks staan 24/7 tot beschikking, aangevuld met topkwaliteit beeldmateriaal zoals videoclips, visuals en karaokenummers. Onze DJ’s zorgen voor een constante update van muziek zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van een eindeloze keuze in genres en stijlen.

Internationale ervaring

Vanuit onze vestigingen in Nederland, Spanje en Italië bedienen wij de Europese markt op een efficiënte wijze. Als internationaal opererend bedrijf, met ruim 14.000 klanten in 70 landen, delen wij onze ervaringen vanuit de verschillende markten. We weten we wat er speelt en kunnen snel inspelen op specifieke wensen van onze klanten en nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Ontwikkeling en productie in eigen beheer

Al onze muziek- en mediasystemen en worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en geprogrammeerd. Veel van de onderdelen en componenten die we gebruiken, zijn ontwikkeld en vervaardigd door onze eigen mensen. Onze manier van werken houdt in dat we nooit afhankelijk hoeven te zijn van derden. Dit zorgt ervoor dat, zelfs als onverwachte problemen optreden, het snel opgelost kan worden. Ons eigen supportteam is 7 dagen per week bereikbaar.

Advies en apparatuur

Wij helpen onze klanten graag om de juiste muziekmix en beelden samen te stellen. Ook als het gaat om apparatuur en de optimale plaatsing daarvan kunt u bij Xenox terecht voor professioneel advies op maat. Hiermee bent u te allen tijde gegarandeerd van een optimale sfeer en beleving die volledig aansluit bij uw merk of organisatie. Xenox Music & Media gaat nog een stap verder, want als u wilt, leveren wij ook alle benodigde apparatuur en de volledige infrastructuur om muziek en beeld perfect tot z’n recht te laten komen.

SERVE YOUR SOUND, STAY TUNED!

Full service bedrijf voor muziek en beeld

Bij Xenox Music & Media draait alles om muziek en beeld. Xenox is een full service bedrijf voor (achtergrond) muziek, beeld en narrowcasting in de horeca, hotel, retail, mkb, fitness en wellness branche. Al ruim 35 jaar werkt Xenox, met een enthousiast team van meer dan 30 muziek en media professionals, voor duizenden klanten en tientallen (inter)nationale organisaties en retailers.

Contactinformatie

Lingedijk 80
4196 HC Tricht
Nederland

+31345572122
info@xenox.nl
https://www.xenox.nl/


Neem contact op met Xenox Music & Media B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!