Xandrion


Dé inkooporganisatie voor de hospitality & leisure branche
Al ruim 1100 hospitality ondernemers besparen via Xandrion.

In de vrijetijdsbranche waren wij in 1997 de eerste op het gebied van inkoopsamenwerking. Inmiddels profiteren zo’n 1100 ondernemers uit alle hoeken van de vrijetijdsbranche van uniek scherpe inkoopcondities bij 70 A-leveranciers.

Aansluiten bij ons inkoopcollectief interessant voor u?

Via de raamcontracten van Xandrion profiteert u van aantrekkelijke eindejaarsbonussen en scherpe af-factuur kortingen op vrijwel alle grote maandelijkse kostenposten, zoals horeca groothandel & A-merk fabrikanten (bypass contracten) energie, horeca non-food (o.a. tafelaankleding en guest supplies), linnenverhuur & wasserijdiensten, verzekeringen en afval.

Daarnaast biedt deelname aan Xandrion u als ondernemer inzicht in actuele bedrijfscijfers. Wat gaat eruit en wat komt erin? Met bijna 25 jaar aan inkoopervaring zijn wij echte inkoopprofessionals. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij complexe inkoopvraagstukken, gedetailleerde inzage in uw actuele inkoopgegevens, de laatste marktontwikkelingen, regelgeving en trends. Zo helpen wij u om grip te krijgen op uw inkoop, grip op een groot deel van uw uitgaven.

Ook assortiment en menu optimalisatie

Wij bieden ook ondersteuning op het gebied van assortiment en menu optimalisatie, zodat u de hoogste marge uit uw menu kunt halen. Daarnaast proberen wij met ons aanbod altijd in te spelen op de laatste duurzame ontwikkelingen, zodat wij samen met u ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Kortom, het voordeel voor u als ondernemer:

  • Substantiële besparing op uw inkoopkosten & tijd;
  • Inzicht in uw inkoop horeca en andere inkoopsegmenten via online inkoopplatform (Mijn Xandrion);
  • Inkoopbeleid optimalisatie & contractbeheer;
  • Deskundig advies, kennisbaak & sparringpartner.

Een greep uit onze deelnemers:

Naast diverse ketens en samenwerkingsverbanden profiteren juist ook individuele recreatiebedrijven, zalen- & congrescentra, restaurants, sauna’s, sportlocaties en hotels van de inkoopkracht van ons inkoopcollectief. Besparen door inkoopkracht!

Nieuwsgierig naar uw inkoopkansen?

Uiteraard bekijken wij graag welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden Xandrion u kan bieden. Neem gerust contact met ons op voor een (digitaal) kennismakingsgesprek: T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.

Volg ook maandag 1 februari om 12.50 uur onze Expert Sessie: Ontdek de inkoopsamenwerking die werkt! en maak alvast kennis met Xandrion en onze inkoopadviseurs Angélique Schellenberg en Yvonne Vloet.

Ondernemers besparen geld en kostbare tijd door hun inkoop door Xandrion te laten verzorgen. Wij onderzoeken, tenderen, onderhandelen, analyseren en monitoren. Zo zorgen we dat de gemaakte, unieke afspraken over o.a. tarieven en service worden nageleefd, bewaken we de contractperioden en spelen we met ons aanbod contracten in op marktontwikkelingen en trends. Ook houden we op deze manier de tarieven scherp en het inkoopvoordeel groot! Zo kan de ondernemer zich volledig richten op zijn gasten!

Contactinformatie
info@xandrion.nl
http://www.xandrion.nl/


Neem contact op met Xandrion

Berichten van Xandrion
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!