Woertman Nederland B.V.

Woertman Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur en ruim 45 jaar actief op de Nederlandse markt. Centraal in Nederland gevestigd en met een eigen landelijk dekkende servicedienst.


Woertman Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur en ruim 45 jaar actief op de Nederlandse markt. Naast de verkoop van deze kwaliteitsapparatuur doen wij zelf het onderhoud en de service. Je kunt vertrouwen op een landelijk dekkende servicedienst.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende kwaliteitsapparatuur:

  • Sanomat slagroomautomaten
  • Zummo sinaasappelpersen
  • Vitamix blenders
  • Panasonic magnetronovens
  • Winterhalter vaatwasmachines

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur aan onze klanten. Maar voor ons houdt het hierbij niet op. Een goed, passend advies vooraf én een perfecte service achteraf vinden wij minstens net zo belangrijk. Dit doen we met een ervaren en betrokken team van 25 medewerkers.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Woertman Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!