Woertman Nederland B.V.


Woertman Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur en ruim 45 jaar actief op de Nederlandse markt. Naast de verkoop van deze kwaliteitsapparatuur doen wij zelf het onderhoud en de service. Je kunt vertrouwen op een landelijk dekkende servicedienst.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende kwaliteitsapparatuur:

  • Sanomat slagroomautomaten
  • Zummo sinaasappelpersen
  • Vitamix blenders
  • Panasonic magnetronovens
  • Winterhalter vaatwasmachines

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur aan onze klanten. Maar voor ons houdt het hierbij niet op. Een goed, passend advies vooraf én een perfecte service achteraf vinden wij minstens net zo belangrijk. Dit doen we met een ervaren en betrokken team van 28 medewerkers.

Gespecialiseerd leverancier van horeca-apparatuur

Woertman Nederland is een gespecialiseerd leverancier van horeca-apparatuur met een hoge kwaliteitsstandaard, een hoog rendement en een ongekend gebruiksgemak. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten een goed advies te geven en kunt u altijd rekenen op een uitstekende service. Ons assortiment bestaat uit 5 verschillende kwaliteitsproducten: - Sanomat slagroomautomaten - Zummo sinaasappelpersen - Vitamix blenders - Panasonic magnetronovens - Winterhalter vaatwassystemen

Contactinformatie

4e Garnizoensdok 8
3439 JD Nieuwegein
Nederland

+31306084141
info@woertman.nl
https://www.woertman.nl/


Neem contact op met Woertman Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!