Horecava schuift door naar het voorjaar

Woertman Nederland B.V.

Woertman Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur en ruim 45 jaar actief op de Nederlandse markt. Centraal in Nederland gevestigd en met een eigen landelijk dekkende servicedienst.


Woertman Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur en ruim 45 jaar actief op de Nederlandse markt. Naast de verkoop van deze kwaliteitsapparatuur doen wij zelf het onderhoud en de service. Je kunt vertrouwen op een landelijk dekkende servicedienst.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende kwaliteitsapparatuur:

  • Sanomat slagroomautomaten
  • Zummo sinaasappelpersen
  • Vitamix blenders
  • Panasonic magnetronovens
  • Winterhalter vaatwasmachines

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur aan onze klanten. Maar voor ons houdt het hierbij niet op. Een goed, passend advies vooraf én een perfecte service achteraf vinden wij minstens net zo belangrijk. Dit doen we met een ervaren en betrokken team van 25 medewerkers.


Neem contact op met Woertman Nederland B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!