Heb je een Horecava account? Log dan in en voeg je favoriete nieuws, leveranciers en producten toe aan jouw eigen favorieten

Woertman Nederland B.V.

Woertman Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur en ruim 45 jaar actief op de Nederlandse markt. Centraal in Nederland gevestigd en met een eigen landelijk dekkende servicedienst.


Woertman Nederland is gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur en ruim 45 jaar actief op de Nederlandse markt. Naast de verkoop van deze kwaliteitsapparatuur doen wij zelf het onderhoud en de service. Je kunt vertrouwen op een landelijk dekkende servicedienst.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende kwaliteitsapparatuur:

  • Sanomat slagroomautomaten
  • Zummo sinaasappelpersen
  • Vitamix blenders
  • Panasonic magnetronovens
  • Winterhalter vaatwasmachines

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur aan onze klanten. Maar voor ons houdt het hierbij niet op. Een goed, passend advies vooraf én een perfecte service achteraf vinden wij minstens net zo belangrijk. Dit doen we met een ervaren en betrokken team van 25 medewerkers.


Neem contact op met Woertman Nederland B.V.

Berichten van Woertman Nederland B.V.Nog geen berichten gepost door Woertman Nederland B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht