Witloft B.V.


WITLOFT MAAKT GEPERSONALISEERDE SCHORTEN VOOR JOUW ONDERNEMING

We personaliseren het logo op het schort en veranderen de look en feel naar wens. Daarnaast is er de mogelijkheid het ontwerp aan te passen met extra zakken zodat hierin gereedschap en/of draagbare apparaten in passen. Je kunt de schorten bestellen in elke lengte en kleur. WITLOFT biedt ook de mogelijkheid tot bestellen van “pinafores”. Naast de authentieke look, heeft het product ook voordelen: zo wordt dit schort naarmate je hem vaker draagt mooier en zijn ze gemakkelijk schoon te maken. De “pinafores” hoeven namelijk niet gestoomd of gewassen te worden.

DE COLLECTIE

De WITLOFT collectie is gemaakt van gelooid leer van hoge kwaliteit. De collectie is met grote zorg handgemaakt, waardoor elk product uniek is. Ons leer is een écht natuurproduct wat leeft en ademt. Hierdoor worden na verloop van tijd onze producten nog mooier.

  • GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN
  • GEPERSONALISEERD VOOR JE ONDERNEMING
  • HANDGEMAAKT LEREN PRODUCT

NEDERLANDS VAKMANSCHAP

WITLOFT levert handgemaakte leren schorten naar de basis van het ambachtelijke vakmanschap. Het maakt niet uit of je koning van het grillen, een thuiskok, een professionele barista bent of dat je gewoon je handen graag vies maakt: WITLOFT leren schorten zijn voor iedereen die een passie heeft voor de ambachtelijke handgemaakte stijl.

UNIEK KARAKTER

WITLOFT heeft een unieke coating laag ontwikkeld welke gebruikt wordt op de meeste van onze schorten. De coating beschermt het leer tegen vlekken, vuil en zelfs krassen. Het maakt eten en vuil ook gemakkelijk te verwijderen door middel van een vochtige doek. In het begin is door de coating het leer een beetje stijf, maar dit zal snel veranderen wanneer je het schort veel gebruikt. Het WITLOFT schort is gemaakt om langdurig mee te gaan en zal op den duur zijn eigen unieke karakter krijgen. De schorten zijn bestand tegen hoge temperaturen en biedt bescherming tijdens het BBQ’en of grillen. Wanneer je het schort niet gebruikt, hang of rol hem op. Vouw hem niet om er verzekerd van te zijn dat er geen lijnen en scheuren in de afwerking komen.

Contactinformatie
info@witloft.com
https://witloft.nl/


Neem contact op met Witloft B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!