Winterhalter Nederland B.V.


»WIJ ZORGEN VOOR UW VAAT«

Wij zijn Winterhalter, de vaatwasspecialist. Een familiebedrijf van 3 generaties. Onze naam staat voor professionele oplossingen op het gebied van professionele vaatwasprocessen. Voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Klanten vinden ons een betrouwbare partner. En dat in ruim 40 landen!

SCHOON VAATWERK. SYSTEMATISCH.

Hoge kwaliteitsstandaard. Dat verbindt ons met onze klanten. Wij bieden meer dan alleen een vaatwasmachine. Onze klanten komen naar ons omdat ze op zoek zijn naar een professionele oplossing passend bij hun behoeften. Betrouwbaar en efficiënt.

COMPLETE WASSTRATEGIE.

Onze vaatwasmachines voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard – gemaakt in Duitsland en Zwitserland. Reinigingsmiddelen worden ontworpen in ons eigen laboratorium voor specifieke toepassingen. Het assortiment van Winterhalter beschikt over verschillende waterbehandelingsapparaten en heeft bijpassende toebehoren voor een optimale werkstroom. Het is allemaal Winterhalter. Als vaatwasspecialist bieden wij een compleet vaatwassysteem. Dit alles komt natuurlijk met goed advies, een duidelijke planning en uitmuntende service.

Welkom bij het complete systeem van Winterhalter!

ADVIES EN ONTWERP

Winterhalter is dé specialist op het gebied van professionele vaatwassystemen. Wij kennen de meest uiteenlopende keukens in
de hele wereld. Wij weten waar het bij het wassen op aan komt en wat daarbij van belang is. En: wij verheugen ons erop deze
kennis en ervaring met onze klanten te delen.
Samen analyseren wij uw processen, plannen wat u nodig heeft en voorzien u van de optimale uitrusting. Wij organiseren uw vaatwas, optimaliseren de vaatwaslogistiek, instrueren uw medewerkers en voeren scholingen voor hen uit. En we helpen u uw wasproces zo efficiënt mogelijk in te richten.

Winterhalter assortiment:

UC-SERIE | VOORLADER VAATWASMACHINES

PT-SERIE | DOORSCHUIFVAATWASMACHINES

UF-SERIE | GEREEDSCHAPPENWASMACHINES

CTR-serie | COMPACTE KORVENTRANSPORTVAATWASMACHINE

WATERBEHANDELING VAN WINTERHALTER

REINIGINGS- EN NAGLANSMIDDELEN

VAATWASKORVEN VOOR UW VAATWASSYSTEEM

Winterhalter merken:

CONNECTED WASH | MEER ZEKERHEID. MEER EFFICIENCY.

PAY PER WASH | GEEN INVESTERING. GEEN RISICO.

Excellente vaatwasmachines. Optimale waterbehandeling. Uiterst efficiënte reinigingsmiddelen. Op maat gemaakte korven. En praktische toebehoren. Elk product op zich is een effectief onderdeel. Samen vormen ze de perfecte oplossing voor hoogwaardige wasresultaten en een efficiënt vaatwasproces. Een familiebedrijf met toegewijde medewerkers. Een netwerk aan professionele partners. Dit is het fundament waarop Winterhalter oplossingen ontwikkelt voor professioneel wassen.

Contactinformatie
info@winterhalter.nl
https://www.winterhalter.com/nl-nl/


Neem contact op met Winterhalter Nederland B.V.

Berichten van Winterhalter Nederland B.V.
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!