Horecava schuift door naar het voorjaar

W&G Brinkhorst 


Ons verhaal

Wilco en Victor Brinkhorst ondernemen met smaak, passie en de allerbeste producten. Altijd compleet en steeds verrassend. “Dat hebben we niet van een vreemde. Vader Brinkhorst begon daarmee in 1954. Inspirerend vakmanschap, daar gaan we voor!”. Ons familiebedrijf voorziet al 60 jaar in smaak en ideeën, duidelijke productinformatie, strakke levering en voorraadmanagement. Maatwerk voor de professionele keuken.

Historie

“Vader begon als kleine poelierszaak op de Veluwe. Vers seizoenswild was zijn handelsmerk. Net als persoonlijk contact en plezierig zakendoen. Inmiddels zijn wij dé specialist op het gebied van gevogelte, wild én daarvan bereide producten als exclusieve wildhammen en patés. De topkwaliteit producten, het persoonlijk contact en het plezierige zakendoen zijn altijd gebleven. Dat zit gewoon in onze genen dus daarmee bouwen we verder in een prachtige markt.” “Vader was eigenlijk postbode. Bij de boeren bracht hij post. Tijdens zijn ronde nam hij kippen mee om ze ’s avonds te slachten en te plukken. De volgende dag bracht hij ze dan weer terug. Toen hij onze moeder ontmoette, begonnen ze samen de poelierszaak en kippenslachterij.”

“Van oudsher is de poelier specialist in kip, kalkoen, wild en gevogelte. Het Veluwse wild zoals edelhert, zwijn, ree, fazant en houtduif kwam dan ook bij ons terecht. We gingen dat ook vaak samen ophalen. Mooie herinneringen hebben we aan die tijd.” “Zo kleinschalig als het begon, is het allang niet meer. Inmiddels leveren we vanuit De Klomp en Best aan foodprofessionals in heel Nederland.

De broers staan zelf ook graag in de keuken om nieuwe producten, smaken en bereidingstechnieken te ontwikkelen. “We willen onze klanten steeds verrassen en iets bijzonders bieden. Daarin slagen we doordat we zelf zo gecharmeerd zijn van koken, wild en heerlijk eten. Het is machtig mooi werk. Voor de ene chef ontwikkelen we een assortiment waarmee hij zelf kan spelen en experimenteren in de keuken. Het eigen ambacht kan uitleven. Een andere groep heeft juist behoefte aan sousvide, goed en compleet als basis voor de dieetkeuken. Vanuit hetzelfde vakmanschap.”

Een nieuw jaar

Grote veranderingen in de markt hebben geleid tot verbreding van ons assortiment met steeds meer kip, vlees, wild en gevogelte. Producten vinden hun weg naar food professionals zoals jij. Om het overzichtelijk te houden en om goed aan te sluiten bij jouw behoefte hebben we verschillende stijlen binnen ons assortiment. Voor elke chef wat wils. Of je nu graag werkt met onze sous-vide producten of juist onze rauwe producten als basis neemt voor je culinaire creativiteit. We bieden je altijd de beste basis. Je hebt de keuze uit drie labels: Raw, Pure en Fresh. Je zult je vast en zeker thuis voelen bij één of meer van deze labels.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met W&G Brinkhorst 

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!