Well Water Nederland bv


15 april 2003 starten Michel Rijkaart en Bas Westdijk het bedrijf Well Water in Rotterdam. De twee vrienden hebben elkaar leren kennen tijdens hun studie Small Business in Haarlem. Well Water start met een unieke missie, namelijk gebotteld water verkopen waarmee schoon drinkwater projecten worden gesteund.

Onder de naam well en met als concept “water voor water” is Well Water het eerste bronwater merk (zelfs wereldwijd) dat start met cause related marketing. De missie van het bedrijf is om waarde te creëren door te inspireren. Dat is gelukt, veel bedrijven verbinden tegenwoordig direct en indirect een goed doel aan hun product. Een ding is zeker, met Well Water hebben onze klanten “the real thing” ! Well Water heeft een groep van zeer trouwe klanten, o.a. de natuurwinkels, Eko plaza’s, diverse cateraars, congreslocaties en vele kleinere afnemers. Trots zijn we ook dat in de Eerste en Tweede Kamer ons water wordt geschonken.

Contactinformatie
info@wellwater.nl
https://www.wellwater.nl


Neem contact op met Well Water Nederland bv

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!