Welcome Towel


Het idee van onze webshop ontstond toen wij op reis waren in Azië. Een van de avonden zijn wij uit eten geweest bij een gezellig restaurantje op het strand. Direct nadat we gingen zitten kregen we een blokje met een paar witte muntjes en wat water. Het leken wel pepermuntjes en wij vroegen ons af wat het nou precies was. De ober liet ons zien dat het doekjes waren waarmee je je handen schoon kon maken. Nadat we de muntjes in het water legden, groeiden ze uit tot doekjes. Het is erg handig en vooral ook leuk om te zien. Wij vonden het vreemd dat we dit concept nog nergens in Nederland gezien hebben.

De doekjes zijn natuurlijk erg zinvol net voor het eten, zodat dit met schone handen kan gebeuren. Daarnaast zijn de doekjes ook op andere manieren handig te gebruiken. Ze nemen weinig ruimte in en zijn daarom heel makkelijk voor onderweg. In de afgelopen jaren hebben wij veel gereisd en doen dit ook met veel plezier. Op deze specifieke reis kwamen we de doekjes tegen en vonden dit erg handig. Door deze goede ervaring hebben wij dit nu in Nederland geïntroduceerd en zijn we deze webshop begonnen zodat iedereen het gemak kan ervaren.


Neem contact op met Welcome Towel

Berichten van Welcome TowelNog geen berichten gepost door Welcome Towel

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht