Wecovi B.V.


Al ruim 45 jaar uw professionele partner

Wecovi is een innovatief familiebedrijf, opgericht in 1971. Met het hoofdkantoor in Zwolle en vestigingen in Engeland, Duitsland en Frankrijk, beschikt Wecovi over ruim 45 jaar nationale én internationale ervaring. Hierdoor weten wij de markt keer op keer te verrassen met de beste schoonmaakmaterialen, gastensets en inventarisproducten en beschikken wij over een solide marktpositie.

Wecovi. Be bright

Wilt u zich volledig kunnen concentreren op de kansen en uitdagingen van uw onderneming? Dan zoekt u een partner die met u meedenkt en u ontzorgt. De merken Wecoline, Wecovi Service en Wecovi Retail bieden op maat gemaakte oplossingen voor schoonmaakbedrijven, recreatieparken en retailers. Professionele services met oog voor detail. Kiest u voor Wecovi, dan kiest u voor heldere, schone, slimme en creatieve oplossingen voor een betaalbare prijs. Be bright. Dát is Wecovi.

Maak een afspraak en ontdek ook wat Wecovi u kan bieden.

Contactinformatie
info@wecovi.com
https://wecovi.com/nl


Neem contact op met Wecovi B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!