Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V.


Webasto – Vooruitgang als traditie

Webasto is een wereldwijde partner het gebied van innovatieve systemen voor bijna alle autofabrikanten. We zijn sinds de oprichting in 1901 een familiebedrijf. We ontwikkelen en produceren dak- en cabriosystemen, verwarmings- en koelsystemen en oplaadoplossingen en accusystemen voor elektrische voertuigen. Ons bedrijf behoort tot de top 100 van leveranciers in de auto-industrie.
Onze naam is afkomstig van de initialen Wilhelm Baier, Stockdorf. De organisatie produceerde in het begin gestanste onderdelen, draadhouders en huishoudelijke apparaten. Vandaag de dag ontwikkelt, produceert en verkoopt Webasto complete dak- en cabriosystemen en verwarmings-, koel- en ventilatiesystemen in meer dan 50 vestigingen.

Toegevoegde waarde voor mobiliteit

Webasto is de wereldwijde marktleider op het gebied van dak- en cabriosystemen en parkeerverwarming. Wij behoren tot de 100 grootste toeleveranciers in de auto-industrie. Bovendien concentreert ons bedrijf zich op de groeimarkt van elektrische mobiliteit met verwarmingssystemen, oplaadoplossingen en accusystemen.

Media en evenementen

Onze bedrijfsactiviteiten zijn heel divers. Blijf op de hoogte van nieuws over Webasto en van het productportfolio in ons online mediacentrum.
U kunt ons tevens vinden op tal van vakbeurzen en andere evenementen. We zien uit naar de mogelijkheid om persoonlijk met u kennis te maken.

Passie – Ons meest waardevolle materiaal

Technologische innovaties vereisen toegewijde en competente ‘doeners’ met liefde voor de auto-industrie. Wij garanderen onze medewerkers hetzelfde a;s wat wij aan meer dan 1 miljoen bestuurders beloven: Een uitstekend klimaat.


Neem contact op met Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V.

Berichten van Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V.Nog geen berichten gepost door Webasto Thermo & Comfort Benelux B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht