We Use Bamboo


Ons verhaal

Terwijl Angelique, consultant interim tax & Sharon, docente Frans, een cocktail drinken op een prachtig strand in Azië, zijn zij beiden verbaasd over de schoonheid van hun rietje. Het rietje is gemaakt van bamboo en valt naast de schoonheid op door het drinkcomfort. Hoe langer zij dit rietje bestuderen, hoe meer hen opvalt:

  • dit rietje kan honderden keren opnieuw gebruikt worden;
  • dit rietje is gemaakt van een natuurlijk product;
  • dit rietje is handgemaakt én dit geniale rietje zorgt voor minder plastic!

Ze zijn verliefd. Verliefd op dit bamboo rietje.

Onze missie

Wij geloven dat kleine veranderingen een grote invloed kunnen uitoefenen op onze wereldbol. Onze missie is om een beweging te creëren waarbij we nee zeggen tegen het eenmalig gebruik van plastic rietjes. Door het maken van één kleine verandering – het weigeren van het eenmalig gebruik van plastic rietjes – maken horecagelegenheden een bewuste keuze die stapje voor stapje helpen aan de vermindering van plastic afval en vervuiling.

Wij hebben gedag gezegd tegen het gebruik van deze plastic rietjes en we zijn blij dat jij hier ook over nadenkt! Wij geloven dat ook jij deze keuze durft te maken en dat je bewust kiest voor onze duurzame WE USE BAMBOO rietjes uit Azië. Laat jouw gasten ook verliefd worden op deze rietjes, net als wij.

Vorig jaar kondigde de Europese Commissie het verbod op plastic rietjes aan, dit verbod gaat in 2021 in waardoor veel horecagelegenheden nu al nadenken over een alternatief. Dat alternatief bieden Angelique Vermulm en Sharon de Keijzer met ‘We Use Bamboo.’ Herbruikbare bamboerietjes met een mooi verhaal en een groot gebruiksgemak voor de gast, die ook nog voorzien kunnen worden van een bedrijfsnaam of persoonlijke note.

Contactinformatie
HELLO@weusebamboo.nl
http://weusebamboo.nl/


Neem contact op met We Use Bamboo

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!