We Use Bamboo


Ons verhaal

Terwijl Angelique, consultant interim tax & Sharon, docente Frans, een cocktail drinken op een prachtig strand in Azië, zijn zij beiden verbaasd over de schoonheid van hun rietje. Het rietje is gemaakt van bamboo en valt naast de schoonheid op door het drinkcomfort. Hoe langer zij dit rietje bestuderen, hoe meer hen opvalt:

  • dit rietje kan honderden keren opnieuw gebruikt worden;
  • dit rietje is gemaakt van een natuurlijk product;
  • dit rietje is handgemaakt én dit geniale rietje zorgt voor minder plastic!

Ze zijn verliefd. Verliefd op dit bamboo rietje.

Onze missie

Wij geloven dat kleine veranderingen een grote invloed kunnen uitoefenen op onze wereldbol. Onze missie is om een beweging te creëren waarbij we nee zeggen tegen het eenmalig gebruik van plastic rietjes. Door het maken van één kleine verandering – het weigeren van het eenmalig gebruik van plastic rietjes – maken horecagelegenheden een bewuste keuze die stapje voor stapje helpen aan de vermindering van plastic afval en vervuiling.

Wij hebben gedag gezegd tegen het gebruik van deze plastic rietjes en we zijn blij dat jij hier ook over nadenkt! Wij geloven dat ook jij deze keuze durft te maken en dat je bewust kiest voor onze duurzame WE USE BAMBOO rietjes uit Azië. Laat jouw gasten ook verliefd worden op deze rietjes, net als wij.


Neem contact op met We Use Bamboo

Berichten van We Use BambooNog geen berichten gepost door We Use Bamboo

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht