Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Warung Food Services


Warung Food Services is opgericht in de zomer van 2013. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van koelverse kant-en-klaar maaltijden en maaltijd componenten uit wereldse keukens. Het smaakpallet aan gerechten is afkomstig uit de Surinaamse, Indische, Turkse, Marokkaanse en Indiase keuken.

De keuken brigade, afkomstig uit alle delen van de wereld, maakt gebruik van bewezen en reeds lang bestaande recepturen. Recepturen die ambachtelijk en op traditionele wijze zijn bereid. Elke dag opnieuw bereiden onze medewerkers de maaltijden en gerechten met liefde en passie, en dat proef je!

Er wordt enkel en alleen gewerkt met verse en kwalitatief goede ingrediënten waarbij door ons geen concessie wordt gedaan aan de smaakbeleving van onze gerechten en maaltijden. De keukens zijn ondergebracht in één centrale moderne kookfaciliteit in Wateringen en beschikt niet alleen over het Kwaliteitscertificaat FSCC 22000 maar ook over een Halal certificaat.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Warung Food Services

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!