Warsteiner Benelux B.V.


Brouwerij

Bierliefhebbers wereldwijd laten genieten van de beste bieren die de Duitse biercultuur te bieden heeft, dat is onze missie. De Warsteiner brouwerij, opgericht in 1753, is uitgegroeid tot een van de grootste familiebrouwerijen in Duitsland. Vandaag de dag staat Catharina Cramer aan het hoofd van ons familiebedrijf. Als trotse 9de generatie houdt zij de tradities en kernwaarden in stand. Warsteiner wordt nog altijd gebrouwen volgens traditioneel recept en het eeuwenoude Reinheitsgebot en dat gebeurt in een van de modernste brouwerijen van Europa. Onze brouwerij is gevestigd aan de rand van het dorpje Warstein, middenin het natuurrijke Sauerland. Wat ooit begon als een streekbiertje, is uitgegroeid tot een premium merk dat de hele wereld over reist.

Duurzaam brouwen

Een brouwerij die van generatie op generatie wordt doorgegeven moet in de toekomst investeren. Voorbeelden hiervan zijn een eigen privéspoorweg, containerterminal en energiecentrale om de uitstoot van CO2 te verminderen. In 2015 is de brouwerij uitgeroepen tot een van de meest duurzame bedrijven van Duitsland.

Warsteiner Brew Academy

In maart 2011 werd de Warsteiner Brew Academy geopend. Hier ontwikkelen wij nieuwe bieren op basis van oude recepten en experimenteren onze jonge brouwmeesters met nieuwe smaken. Onze biertraditie doorgeven aan de volgende generatie is wellicht wel ons mooiste duurzaamheidsconcept.

Serious about beer

Bij Warsteiner doen we dingen graag anders. Serieuzer. Nauwkeuriger. Met Duitse precisie. Bij ons werken geen brouwers maar beergineers. Waar ons bier uit het originele tulpglas gedronken wordt. Met die mooie hoge schuimkraag. Bij Warsteiner nemen we het brouwen van bier heel serieus. En dat proef je. Wij zijn Warsteiner Serious about beer.

Contactinformatie

Wijchenseweg 111 4
6538 SW Nijmegen
Nederland

+31247200600
info@warsteiner.nl
https://www.warsteiner.nl/


Neem contact op met Warsteiner Benelux B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!