Wafel & Co VOF


Wafel en Co is sinds 12 jaar uw horeca leverancier van de enige echte originele ambachtelijke Luikse wafel deegbollen. Samen met Wafel en Co kunt u zelf de allerlekkerste verse ambachtelijke Luikse wafels bakken voor uw gasten.

Naast het professionele horeca totaalconcept voor de allerlekkerste verse ambachtelijke Luikse wafels, leveren wij ook totaalconcepten voor het professioneel bakken van crêpes en stroopwafels. Een totaalconcept bestaat uit alle benodigdheden om uw gasten te kunnen voorzien van verse Luikse wafels, crêpes en stroopwafels, inclusief een uiterst professioneel bakijzer.

Van onze originele ambachtelijke Luikse suikerwafel deegbollen, hartige Luikse wafel deegbollen, stroopwafel deegbollen, crêpes mix tot aan kant en klare wafels en stroopwafels bent u bij Wafel en Co aan het juiste adres. Ook zijn wij te vinden bij tal van grote muziek festivals en bedrijfs evenementen waar wij met trots onze verse ambachtelijke Luikse wafels presenteren vanuit onze zelfgebouwde foodtrucks.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Wafel & Co VOF

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!