Wafel en Co VOF


Wafel en Co VOF, uw leverancier van Luikse wafels!

Wij bieden u een extra omzet! Met de aanschaf van één van onze professionele horeca totaalpakketten heeft u alles in huis om zorgeloos verse Luikse wafels te bakken. Dé originele Luikse suikerwafels, VEGAN suiker wafels of hartige Luikse wafels. Geen zin of tijd om zelf te bakken er zijn ook kant en klare wafels leverbaar. U vindt al onze producten op www.wafelenco.nl. Wilt u graag persoonlijk contact?, graag zelfs via info@wafelenco.nl of 06-54240458

Groothandel in Luikse wafel benodigdheden.

Wafel en Co dé leverancier van de allerlekkerste originele ambachtelijke Luikse wafels gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en dat proeft u!. Wij bieden een professioneel horeca totaalpakket aan om verse Luikse wafels te bakken. Wij zijn leverancier van Luikse wafel deegbollen, professionele horeca wafelijzers, alle bakbenodigdheden en ook kant en klare Luikse wafels. Luikse suiker wafels origineel, VEGAN suiker wafels en hartige wafels.

Contactinformatie

Angelenweg 93
5349 TA Oss
Nederland

+31654240458
info@wafelenco.nl
https://www.wafelenco.nl/


Neem contact op met Wafel en Co VOF

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!