Voets Specialiteiten


Voets Specialiteiten streeft ernaar het beste platform voor import & distributie van onderscheidende lekkernijen en food concepten te worden. We bieden meerwaarde, zodat we voorop gaan en blijven lopen. Dit alles met het doel dat de volgende generatie Voets straks vol trots het bedrijf kan voortzetten en uitbouwen.

Kwaliteit

Bij Voets Specialiteiten importeren en distribueren we alleen de beste, lekkerste en meest hoogwaardige producten. We bedenken continu hoe het beter en innovatiever kan, zodat we voorop blijven lopen in het hogere segment van de markt.

Authenticiteit

Naast de kwaliteit en smaak van onze producten, kijken we naar het complete plaatje. Van oorsprong tot verpakking. Bij het bepalen van ons assortiment, staan ook de herkomst en herleidbaarheid van de producten en het verhaal achter het concept centraal.

Flexibiliteit

Bij Voets Specialiteiten zijn we veerkrachtig en veelzijdig op vele fronten, zodat we een brede klantengroep kunnen bedienen. We luisteren naar specifieke wensen en leveren maatwerk. Dit kan dankzij ons grote assortiment en aanpassingsvermogen.

Betrokkenheid

Bij Voets Specialiteiten zijn we begaan met elkaar, onze klanten en de maatschappij. We zijn bereikbaar en toegankelijk, benaderen mensen persoonlijk en geven onze producten en relaties de aandacht die ze verdienen.

Trots

Bij Voets Specialiteiten zijn we trots. Op waar we vandaan komen, waar we naartoe gaan, wat we doen en waar we werken. Dit stralen we actief uit, zonder hoogmoedig te worden en onze Brabantse nuchterheid uit het oog te verliezen.

Contactinformatie
info@voetsspecialiteiten.nl
https://www.voetsspecialiteiten.nl/


Neem contact op met Voets Specialiteiten

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!