Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

VOC Grootkeukens


“Doen wat je belooft” is het motto van VoC Grootkeukens.

De oprichters hebben alle facetten van het vak doorlopen. Meedenken, gedegen advies en goede service staan hoog in het vaandel. Aan de kwaliteit van de merken die wij leveren stellen wij hoge eisen.

Professionele keukenapparatuur voor Horeca

VoC Grootkeukens levert professionele keukenapparatuur, buffetten en uitgifteapparatuur voor alle horeca gerelateerde bedrijven. Traditionele keukens en specialistische apparatuur voor hotels, (specialiteiten)restaurants, lunchrooms, fastfood, catering, benzinestations, enzovoort. Van modulaire apparatuur tot de mooiste maatwerk kookeilanden.

Onze merken

Merken die VoC Grootkeukens levert zijn: Convotherm, Merrychef, Frymaster, Fagor Industrial, X-oven, Edenox, Ideal AKE, Inoxfera, Kide, Fri-Jado. Daarnaast hebben wij ons eigen merk “Holland Cuisine” voor onder andere door ons zelf ontwikkelde apparatuur (waaronder (inductie)woktafels, teppanyaki’s) en maatwerk.

VoC Service

Onze eigen servicedienst met de naam “VoC Service” levert en plaatst de apparatuur en sluit het desgewenst aan. Met een onderhoudsabonnement blijft apparatuur in optimale conditie. Gaat er iets defect, dan staat VoC Service garant voor de snelst mogelijke reparatie.


Neem contact op met VOC Grootkeukens

Berichten van VOC GrootkeukensNog geen berichten gepost door VOC Grootkeukens

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht