VN-PLU B.V.


Glatz terrasparasols – Alu. premium terrasparasols van klein tot groot

Glatz biedt parasols in elke denkbare prijs, kwaliteit en formaat. Vanwege deze diversiteit is een splitsing gemaakt in private en commerciële parasols. Alleen deze laatste worden door ons vertegenwoordigd. Hierdoor kan de kwaliteit met een passende kostprijs altijd gegarandeerd worden.

VN-PLU Parasol-Systeem – Vijhangend Parasol-Systeem

Vrijhangend parasol-systeem, optioneel te voorzien van verlichting, verwarming en geluid. Nieuw is de heaterschakeling middels bewegingssensoren.

Café au Lä – Traploos in hoogte verstelbaar glazen terrasscherm

Café au Lä betreft een in hoogte verstelbaar terrasscherm en bestaat uit een relatief fijn aluminium kader gevuld met gelaagd helder veiligheidsglas. In dit kader zit een verstelbaar schuifraam verwerkt wat met koorden gebalanceerd aan een contragewicht is gekoppeld.


Neem contact op met VN-PLU B.V.

Berichten van VN-PLU B.V.Nog geen berichten gepost door VN-PLU B.V.

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht