Corma N.V. – Ganda Ham


ALLES OVER GEDROOGDE GANDA HAM

Natuurlijk gedroogde Ganda Ham wordt bereid volgens aloude Vlaamse traditie en vakmanschap. Het is te verkrijgen als volledige hammen (om zelf te versnijden), maar we bieden ook een uitgebreid assortiment aan voorverpakte producten zoals gerookte ham, Angus Beef en Mangalica ham.

DE PRODUCTIE VAN NATUURLIJK GEDROOGDE GANDA HAM

Het ambachtelijke proces is gestoeld op een artisanale traditie. Eeuwenoude tradities vergen van onze medewerkers passie voor het métier. Ganda Ham wordt dan ook erkend als Belgisch traditioneel streekproduct

INGREDIËNTEN

Het varken, gezel van de mens sinds duizenden jaren. De eerste gedomesticeerde varkens vallen samen met de eerste mensen, die overstappen van een nomadisch tot een sedentair bestaan. Doorheen de geschiedenis het meest gegeten voedingsmiddel in onze streken. En dat is tot vandaag zo gebleven.

Contactinformatie
info@ganda.be
https://www.ganda.be/nl


Neem contact op met Corma N.V. – Ganda Ham

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!