Corma N.V. – Ganda Ham


ALLES OVER GEDROOGDE GANDA HAM

Natuurlijk gedroogde Ganda Ham wordt bereid volgens aloude Vlaamse traditie en vakmanschap. Het is te verkrijgen als volledige hammen (om zelf te versnijden), maar we bieden ook een uitgebreid assortiment aan voorverpakte producten zoals gerookte ham, Angus Beef en Mangalica ham.

DE PRODUCTIE VAN NATUURLIJK GEDROOGDE GANDA HAM

Het ambachtelijke proces is gestoeld op een artisanale traditie. Eeuwenoude tradities vergen van onze medewerkers passie voor het métier. Ganda Ham wordt dan ook erkend als Belgisch traditioneel streekproduct

INGREDIËNTEN

Het varken, gezel van de mens sinds duizenden jaren. De eerste gedomesticeerde varkens vallen samen met de eerste mensen, die overstappen van een nomadisch tot een sedentair bestaan. Doorheen de geschiedenis het meest gegeten voedingsmiddel in onze streken. En dat is tot vandaag zo gebleven.


Neem contact op met Corma N.V. – Ganda Ham

Berichten van Corma N.V. – Ganda HamNog geen berichten gepost door Corma N.V. – Ganda Ham

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht