Vinada Wines


F*CK alcohol, zeker – uiteraard met een knipoog

Het idee voor VINADA is geboren vanuit de wens om een goed alternatief te bieden. Een goed alternatief voor alcoholhoudende wijn. Een glas wijn voor iedereen. Een (gezonder) alternatief waar smaak, kwaliteit en beleving behouden blijven. Geen onnodig ingewikkelde terminologie, maar gewoon ‘lekker’. Als het alternatief er is – kun je een keuze maken. Een keuze die je volgens VINADA ’for whatever reason’ maakt.

Wanneer ga je dan op zoek naar alcoholvrije wijn? Oké, ik geef het toe – het is begonnen uit eigen belang. Op momenten dat je echt toe bent aan een glas wijn is bij mij medisch gebleken dat het zeker dán geen goed moment is voor alcohol. Wat doe je dan? Precies – op zoek naar alternatieven… Anno 2008: ‘mission impossible’.

De alternatieven anno 2015: meer keus – maar nee, echt geen wijnbeleving…

En dan?! Ga je iets laten of ga je op onderzoek uit of dat alternatief niet tóch mogelijk is… ZEKER het laatste!

Aan de slag! Research gedaan, gesprekken gevoerd & bezoeken afgelegd. Mijn partners gevonden. Gezamenlijk hebben wij vanuit passie en puur vakmanschap VINADA’s eerste alcoholvrije WIJN gecreëerd. De Sparkling Rosé, tot stand gekomen na vele selecties, proeverijen en aanpassingen. Wegens groot succes is hier vijf maanden later, in oktober 2018, de Sparkling Gold aan toegevoegd!

Wij zien onze wijn als een aanvulling op het assortiment. Wijn is wijn, dat klopt! Met – of zonder alcohol is een bewuste keuze. Zeg nou zelf – als het net zo lekker is! Waarom heb jij dan zin in een kater?

Wine is healthier when it’s non-alcoholic (sorry)

Contactinformatie
info@vinadawines.com
https://www.vinadawines.com/home/


Neem contact op met Vinada Wines

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!