Viangro


Viangro wil voor uw organisatie of bedrijf een grote variëteit aan vlees en smakelijke producten bereiden en verdelen. Dat doen we door flexibiliteit, creativiteit, knowhow en vakmanschap met elkaar te verbinden. Daarnaast willen wij een meerwaarde en duurzame rentabiliteit creëren door een optimale dagelijkse samenwerking tussen u als klant en onze medewerkers.

De waarden van Viangro
Wederzijds respect
Engagement voor elkaar en de maatschappij
Bescheidenheid
Leerzaamheid & ontwikkeling van het vakmanschap
Inzet en initiatief
Performantie
Betrouwbare partner

Elke dag rekenen mensen op u voor een verse, lekkere maaltijd. Daarom kiest u het best voor partners waarop u zelf kunt rekenen. U geniet van die zekerheid bij Viangro, de Belgische marktleider. Elke dag opnieuw staan wij paraat bij duizenden klanten over heel het land. Zij kozen al voor Viangro omwille van enkele belangrijke troeven, die wij ook graag tot uw dienst stellen.

Contactinformatie
viangro@viangro.be
https://www.viangro.be/


Neem contact op met Viangro

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!