Vescom Nederland B.V.


Wij zijn Vescom. Groots in kwalitatief hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt: Wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen

Kwaliteit in functie en vormgeving; daar gaat het om bij Vescom. We ontwikkelen, produceren en distribueren wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Onze producten worden toegepast in de internationale projectmarkt, voornamelijk in de segmenten hospitality, zorg, retail, kantoren en het onderwijs.

de juiste balans tussen esthetisch en functioneel

De kracht van Vescom zit in mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten, waarbij we functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden. Onze wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen zijn beschikbaar in een grote variëteit aan materialen, structuren, texturen en kleuren. Onze missie is helder: oplossingen bieden voor opdrachtgevers die sfeer even belangrijk vinden als het doel waarvoor het product bestemd is. Ieder product voldoet dan ook aan strenge kwaliteitseisen en is duurzaam, goed reinigbaar, brandwerend, bestand tegen krassen en stoten, veilig, en kleur- en lichtecht.

Contactinformatie
sales@vescom.com
https://www.vescom.com/nl


Neem contact op met Vescom Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!