Vescom Nederland B.V.


Wij zijn Vescom. Groots in kwalitatief hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt: Wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen

Kwaliteit in functie en vormgeving; daar gaat het om bij Vescom. We ontwikkelen, produceren en distribueren wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen. Onze producten worden toegepast in de internationale projectmarkt, voornamelijk in de segmenten hospitality, zorg, retail, kantoren en het onderwijs.

de juiste balans tussen esthetisch en functioneel

De kracht van Vescom zit in mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten, waarbij we functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden. Onze wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen zijn beschikbaar in een grote variëteit aan materialen, structuren, texturen en kleuren. Onze missie is helder: oplossingen bieden voor opdrachtgevers die sfeer even belangrijk vinden als het doel waarvoor het product bestemd is. Ieder product voldoet dan ook aan strenge kwaliteitseisen en is duurzaam, goed reinigbaar, brandwerend, bestand tegen krassen en stoten, veilig, en kleur- en lichtecht.


Neem contact op met Vescom Nederland B.V.

Berichten van Vescom Nederland B.V.Nog geen berichten gepost door Vescom Nederland B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht