Vervoort Meubelen B.V.


Vervoort. Gastvrijheid in Horeca, Zorg, Project en Leisure

Van harte welkom! U vindt bij ons een uitgebreide collectie Horeca-, Project,- en Zorgmeubilair. En meer dan dat. Wij begeleiden u bij de totale inrichting van uw locatie of dit nou een zorgafdeling of een restaurant of café betreft. Ons welkom is gemeend en de basis van ons werk: voor elke branche geldt, een inrichting moet uitnodigen; tot binnen komen, binnen blijven en terugkeren. In onze portfolio vindt u succesvol gerealiseerde interieurprojecten in alle sectoren. Welkom bent u ook, van harte, in onze showroom van 4000 m2, waar u een breed en divers assortiment kunt bekijken en uitproberen.

Zoals gezegd leveren wij aan de Horeca, Zorg en de Onderwijs en Projectmarkt in de breedste zin van het woord. Leisure in de vorm van bijvoorbeeld vakantieparken en resorts, cruiseschepen zetten we hier als aparte markt nog naast. Alle markten hebben 1 ding gemeen: bezoeker, bewoner en werknemer, moeten zich herkend en erkend voelen in de inrichting. Waardoor zij zich echt welkom voelen, op het gemak en thuis.

Contactinformatie
info@vervoort.nl
https://www.vervoort.nl/


Neem contact op met Vervoort Meubelen B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!