Vishandel Jan van As en Zonen B.V.


Versvishandel Jan van As is een familiebedrijf met een rijke historie. Sinds 1949 leveren we een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal- en schelpdieren aan horeca, grootverbruikers en detailhandel.

Jouw gasten iets goeds voorzetten. Daar draait het om in jouw keuken. Je brengt gerechten op tafel die iets toevoegen aan het alledaagse: een subtiele combinatie, een mooie harmonie van smaken, uitzonderlijke kwaliteit, een appetijtelijke presentatie. Dat is jouw vak. Dat is jouw trots. Jouw kennis, ervaring en creativiteit zijn onontbeerlijk. Evenals basisproducten van de hoogste, constante kwaliteit. Daar moet je blind op kunnen vertrouwen. Elke dag dat je gasten aan tafel hebt.

Wij geloven in de kracht van samen sterker worden.

VERSVISHANDEL JAN VAN AS STAAT VOOR:

PASSIE

Onze medewerkers zijn vakspecialisten die kwalitatieve, verse vis herkennen en waarderen. Ze hebben hart voor de zaak en het product: visliefhebbers pur sang.. Dagelijks zijn zij het die bij iedere handeling de versheid en kwaliteit bewaken.

KWALITEIT

Een deskundig team van inkopers koopt dagelijks rechtstreeks in van visboten en van nationale en internationale afslagen. Daardoor kunnen we je topkwaliteit tegen scherpe prijzen garanderen. We werken volgens de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid. De bedrijfsprocessen van Versvishandel Jan van As zijn door DNV gecertificeerd volgens de internationale ISO en FSSC-richtlijn voor het procesbeheersysteem van voedselveiligheid.

GEMAK

Versvishandel Jan van As denkt graag met je mee en biedt je op alle fronten gemak. We hanteren een persoonlijke benadering, doen verrassende (menu)suggesties en bieden producten aan die speciaal zijn afgestemd op jouw keuken. Onder de noemer Vis&Innovatie ontwikkelen we nieuwe visspecialiteiten, speciaal voor de foodservicemarkt. Bestelgemak, persoonlijke service en gezamenlijk rendement zijn wat ons betreft de basis voor een prettige lange termijn samenwerking.

DUURZAAM

Als familiebedrijf stellen wij vanzelfsprekend het langetermijnbelang boven de korte termijn. Omdat we zeker willen zijn dat ook toekomstige generaties van verse vis kunnen genieten, maken we ons sterk voor het verduurzamen van de productie en consumptie. Dit staat in onze gehele bedrijfsvoering centraal.  Vanuit dit perspectief hebben we in 2005 Stichting Vis&Seizoen opgericht. We werken ook continu aan het verduurzamen van onze interne processen: of het nu gaat om het recyclen van grondstoffen, scheiden van afvalstromen of het gebruik van fair-trade producten, alles staat in het teken van duurzaam ondernemen.

BETROUWBAARHEID

Versvishandel Jan van As begrijpt dat voor de horeca een betrouwbare levering essentieel is. Daarom besteden we veel aandacht aan een professionele logistiek en snelle en adequate communicatie met onze afnemers. Versvishandel Jan van As is een uiterst modern bedrijf met een ambachtelijke stijl van werken. Innovatief en vooruitstrevend, maar ook nuchter en met respect voor traditionele waarden.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Vishandel Jan van As en Zonen B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!