Vers Select B.V.


Vers Select BV bestaat dit jaar alweer 11 jaar. Kees Mourits eigenaar en Algemeen directeur is dit jaar exact 20 jaar AGF ondernemer. Op 21-jarige leeftijd gestart als ondernemer in een groente en fruitwinkel in Oud-Beijerland. Vrouw en mede eigenaar Michelle Andeweg Mourits is 11 jaar onderneemster. Daarvoor actief in de uitzendbranche en altijd grote voorliefde gehad en met passie gewerkt in de betere restaurants als leidinggevende.

Nadat de winkel gestopt was 11 jaar geleden, zijn we vanuit Zuid-Beijerland kleinschalig begonnen als groothandel. Al snel was dit te kleine en is Vers Select verhuisd naar de Einsteinstraat 11 in Numansdorp. Hier is nog steeds onze dochter onderneming Holland-catering gevestigd. In 2008 Ging de eerst paal de grond in van ons moderne distributiecentrum in Oud-beijerland en eind 2008 zijn we gevestigd in Oud-beijerland.Alweer in 2014 zijn we ons tweede filiaal in Bergen op Zoom gestart na de overname van Ceneha BV. Op de Oude Moerstratsebaan in Bergen op Zoom is onze productie-tak gevestigd. Hier worden alle Aardappelen, groenten en fruit dagelijks vers gesneden. Tevens is hier onze eigen productie van Frietfabriek gevestigd.

Contactinformatie
info@versselect.nl
https://www.versselect.nl/


Neem contact op met Vers Select B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!