Verstrade – Vers & Fijn


VersTrade Vers & Fijn is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in zesdaagse fijnmazige- geconditioneerde distributie op basis van dag A ophalen en dag B leveren in geheel Nederland. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw producten dedicated te vervoeren. Om dit alles te realiseren beschikken wij over een dicht- en efficiënt distributienetwerk voor zowel business to business als business to consumer. Wij kunnen op elke dag op elk adres bezorgen in Nederland met behulp van de nieuwste technologieën. Om zo efficiënt en professioneel mogelijk te zijn is ons distributienetwerk geoptimaliseerd door bundeling van de goederenstromen waardoor de distributie tevens duurzaam wordt uitgevoerd.

Waarom we het doen

Vers & Fijn zorgt er door het verdichte distributienetwerk voor dat u frequenter kan beleveren aan uw klanten, wat resulteert in een verhoging van uw omzet. Uit ervaring weten wij dat hierdoor ook de kosten, door een efficiënter distributienetwerk, verlaagd worden. Tevens hebben bedrijven door de steeds complexere logistiek steeds meer problemen met milieueisen en venstertijden. Vers & Fijn ontzorgt u in de logistiek- en distributie vraagstukken, zodat u bezig kan blijven met productontwikkeling en service naar uw klanten. Uiteindelijk willen we allemaal duurzamer werken en leven. Vers & Fijn biedt door haar efficiëntere netwerk kilometerbesparing, = Co2 reductie, op door slimme bundeling van goederenstromen.

Contactinformatie
klantenservice@versenfijn.nl
https://www.versenfijn.nl/


Neem contact op met Verstrade – Vers & Fijn

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!