Verhoeven Bakkerij


Dé ambachtelijke bakkerij in Veghel

U wilt verse producten met aandacht en volgens traditioneel recept bereid. De geur van versgebakken brood en de rustieke korst doet u denken aan de ware bakkers ambacht. Een kunst die al eeuwenlang bestaat, ook bij Bakkerij Verhoeven.

Al meer dan 100 jaar bakken wij volgens de tradities van onze familie. Waar oudoom Verhoeven ooit in 1887 mee begon, heeft de opa, vader en nu de zoon Frank Verhoeven, met veel liefde en passie de bakkerij overgenomen.

“Als kind woonde ik boven de bakkerij, omringd door verse broden en taarten. Het sprak dus voor zich dat ik op mijn twintigste de zaak van mijn vader overnam. De gemoedelijkheid van het dorp Veghel is altijd voelbaar geweest in onze zaak, iedereen kent elkaar. Maar nu sta ik vooral achterin om onze lekkernijen te bereiden. Daar ben ik omringt door geuren van herinneringen. Mijn eigen favoriet? De appeltaart.” – Frank Verhoeven

Bakkerij Verhoeven wordt nu gerund door Frank Verhoeven en bakkerszoon uit Sint-Oedenrode, Geert van der Hagen. Ze vullen elkaar perfect aan. Waar Frank zich richt op kwaliteit en ambacht, focust Geert zich op duurzaamheid, voeding en manieren hoe gasten optimaal kunnen genieten van de verse producten in het Bakkers Café en daarbuiten.

Contactinformatie
info@bakkerijverhoeven.nl
https://www.bakkerijverhoeven.nl


Neem contact op met Verhoeven Bakkerij

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!